Jak si zlepšit náladu, zdraví či podpořit regeneraci?

Najdeme vám správnou cestu.

Pečujte o své zdraví s chladnou hlavou. U nás to jde.

Naše služby

Masáže a fyzioterapie

Sportovními masážemi to u nás všechno začalo. Za tu dobu jsme získali takové know-how, že dnes nabízíme celkem 12 druhů manuálních technik – klasické, sportovní, reflexní, tlakové, lymfatické a myofasciální masáže, baňkování, quasha, mobilizaci, Dornovu metodu, metodu trigger pointu, chiropraxi a fyzioterapii. 

Těmito metodami pomáháme kostní či svalové soustavě bez chirurgických zákroků či analgetik. Při správném provedení mohou šikovné ruce našich masérů pomoci při různých akutních i chronických bolestech či špatné pozici kloubů. Manuální techniky jsou naší srdeční záležitostí. S výběrem té správné vám samozřejmě rádi poradíme a vašemu tělu dáme to, co potřebuje.

Kryoterapie

Kryoterapie je moderní léčebná metoda, ze které vám přeběhne mráz po zádech. Probíhá totiž ve speciální kryokomoře, ve které je organismus po krátkou dobu (cca 2-3 minuty) 

vystaven extrémně nízkým teplotám (cca -150 ℃). Takto krátký pobyt v komoře působí pozitivně na celý organismus a má schopnost posílit imunitu, zmírnit bolest svalů a kloubů, vyřešit kožní problémy, urychlit regeneraci či hubnutí a v neposlední řadě zlepšit náladu. Návštěva kryokomory je navíc zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Kryoterapie je vhodná prakticky pro každého. Pro ženy, muže, děti, seniory i sportovce. Není navíc nutné předtím absolvovat žádné lékařské vyšetření.

Vyzkoušet u nás můžete:

  • Celotělovou kryokomoru (polárium)
  • Lokální kryoterapii
  • Kryokosmetiku

Hyperbarická oxygenoterapie

Při cestě za zdravím můžete vyzkoušet i další proceduru – hyperbarickou oxygenoterapii. Ta je založená na inhalaci 100% kyslíku, a aby byla skutečně účinná, je nutné ji provádět v podmínkách s vyšším tlakem, než je ten obvyklý, atmosférický. Tyto podmínky dovede nasimulovat hyperbarická (tlaková) komora, což je uzavřené zařízení, ve kterém je tlak 2,5-3x vyšší než v naší atmosféře. 

Účinek oxygenoterapie spočívá ve stimulaci buněk, podpoře růstu nových tkání, zmírnění zánětů, zlepšení průtoku krve v mozku i svalech, celkovém snížení únavy a zlepšení nálady. V neposlední řadě si klienti dopřejí omlazení pokožky díky zvýšené tvorbě kolagenu. Přijďte si tuto metodu vyzkoušet na vlastní kůži a přesvědčte se o jejích blahodárných účincích.

Pronájem zdravotních zařízení

Někdy je potřeba provádět lokální terapii v častějších intervalech a není možné nás osobně navštěvovat tak často. Na to máme řešení v podobě možnosti pronájmu přístroje pro lokální kryoterapii, který je skvělým prostředkem při cestě za uzdravením. Vhodný je proto například pro zákazníky po úrazech, ale třeba i pro sportovní trenéry, lékaře nebo terapeuty

Ohledně správného používání vás samozřejmě nejprve patřičně proškolíme a zajístíme také kompletní logistiku, abyste mohli přístroj používat bez jakýchkoliv překážek. Postaráme se o dovoz, doplnění dusíku (i možnost jeho prodeje) či případný servis.

Dárkové poukazy

Darujte svým blízkým zdraví a nevšední zážitek v jednom. Udělejte jim radost dárkovým poukazem na kryoterapii, hyperbarickou oxygenoterapii nebo masáž. Po zakoupení jej od nás obdržíte v elektronické formě na váš e-mail a platný bude po dobu jednoho roku.

Skvělý dárek pro blízké a kamarády můžete mít v e-mailové schránce za pár minut. Stačí, když nám sdělíte své jméno, e-mailovou adresu a zvolíte typ a počet požadovaných poukazů.

PROČ PŘIJÍT PRÁVĚ K NÁM?

Díky zkušenostem, vzdělání a know-how dokážeme klientům opravdu pomoct. Nenabízíme jednotlivé procedury bez hlubšího kontextu, ale usilujeme o co nejúčinnější a cílenou léčbu konkrétních problémů přesně na míru každému jednotlivci. Proto se neustále vzděláváme ve fyzioterapii, chiropraxi, masážích a dalších technikách, abychom urychlovali regeneraci, pomáhali od bolesti a posilovali imunitu našich zákazníků o to efektivněji.

KRYOKOMORA

Naše specialita, kterou si fakt užijete. Tohle zařízení totiž přináší obrovské množství benefitů pro vaše tělo i psychiku. Uvnitř kryokomory je však skutečně chladno – přesněji až -150 ℃. Než do ní vstoupíte, „ohřejete” se nejprve v předkomoře v příjemných -60 ℃. V ní zůstanete po dobu 30 sekund, abyste si na chlad dostatečně zvykli a pak už vám nic nebrání v návštěvě samotné kryokomory. 

Doporučená doba, kterou byste měli uvnitř strávit, je 2-3 minuty, ale odejít můžete samozřejmě kdykoliv. Když to ale vydržíte, bude vás následně hřát nejen pocit vítězství, ale s odstupem času a pravidelnými návštěvami i zdravotní benefity, které kryoterapií získáte.

CVIČEBNA

Jakmile kryokomoru opustíte, čeká vás menší rozcvička zmrzlých svalů. K těmto účelům máme vybavenou cvičebnu s několika stroji a cvičebními pomůckami, které vám pomohou  znovu rozproudit oběhový (krevní a mízní) systém. Aktivním cvičením byste měli po návštěvě kryokomory strávit alespoň 10 minut, během kterých krev opět začne zásobit organismus potřebnými živinami a míza odvede odpadové látky.

RECEPCE

Pokud si budete chtít relax po proceduře ještě trochu prodloužit a vychutnat, můžete u nás v klidu posedět. Za to, že jste udělali něco pro své zdraví, se navíc můžete odměnit v naší malé kavárničce, kde vám rádi připravíme kávu, čaj nebo třeba něco malého na zub. V zimě se v ní navíc ohřejete u krbových kamen a v létě zase na venkovní terase. Odejdete tak nejen zregenerovaní, ale i občerstvení. 

Krev vám sice rozproudíme, ale kvůli parkování to rozhodně nebude. Své auto můžete pohodlně zaparkovat na ulici přímo před naší provozovnou a po celou dobu návštěvy jej tam s chladnou hlavou nechat.

Výsledky, které opravdu poznáte

Blahodárné účinky pro všechny. Včetně vás.

Je jedno, zda jste muž, nebo žena. Sportujete, nebo řešíte zdravotní problémy, pomůžeme Vám.

Přijďte zkusit, co dokážeme

(a navštívit naši kavárnu)

+420 776 184 034

info@mrazleci.cz

Zoubkova 36, 634 00 Brno

Po - pá: 16:30 - 19:30 h Kryokomora otevřena: PO, ST, PÁ

Nejnovější články

A co děláte od r. 2003 vy?

A co děláte od r. 2003 vy?

Vzpomeňte si, co jste dělali v roce 2003. Možná někteří z vás ještě nebyli na světě, ale právě tehdy začal Dominik Volavý, hlavní masér ve společnosti Mráz léčí, svou cestu v oblasti masáží. Od té doby každý den masíruje a pomáhá svým klientům k uvolnění a zlepšení jejich zdraví. Dříve působil p...

Přečíst článek
Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Klient: Petr, věčně mladý plavec, otužilec a dobrodruh Problém:Petr, dobrodruh a zapálený plavec a otužilec, trpěl bolestmi ramen způsobenými přetížením z intenzivního plaveckého tréninku. Vzhledem k jeho náročnému tréninkovému plánu a aktivnímu životnímu stylu bylo nutné zahájit preventivní kro...

Přečíst článek
Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Chcete se naučit, jak ulevit sobě i svým blízkým pomocí efektivní masáže? Přihlaste se na náš jednodenní kurz masáže zad, kde se naučíte praktické techniky, které vám pomohou zvládat každodenní napětí a bolesti zad. Co vás čeká na kurzu: Úvod do anatomie a fyziologie zad (30 minut) Krátké ...

Přečíst článek

Jak jsme již pomohli našim klientům

Už nás hodnotilo přes 200 zákazníků

Naše hodnocení:

4,8