Kurzy masáží v Brně

Rok 2025 přinese skvělé příležitosti pro všechny, kteří se chtějí věnovat masážím, ať už jako začátečníci, nadšenci nebo zkušení maséři. Naše kurzy masáží v Brně jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým úrovním zkušeností, a přináší širokou nabídku, která zahrnuje jak dlouhodobé kurzy, tak i populární workshopy na masáže jednotlivých partií.

Pro koho jsou naše kurzy masáží?

Nabízíme kurzy masáží pro všechny, kdo chtějí rozšířit své dovednosti, naučit se základy, nebo se stát profesionálními maséry. Ať už máte zájem o celostní péči o tělo, relaxační masáže, nebo se chcete zaměřit na určité oblasti, u nás si vyberete. Masáže Brno jsou zaměřené na každého, kdo chce nabídnout kvalitní péči a relaxaci svým blízkým nebo klientům.

Kurzy pro začátečníky

Pokud jste ve světě masáží noví, jsou naše kurzy ideální start. Naučíme vás základní techniky, správné držení těla při masáži a jak pracovat s klientem, aby se cítil co nejlépe. Pro začátečníky pořádáme také workshopy zaměřené na konkrétní partie těla, které jsou ideální pro rychlé a efektivní osvojení základních dovedností.

Kurzy pro pokročilé

Pro zkušenější maséry nabízíme specializované kurzy, které prohloubí vaše znalosti a naučí vás nové techniky. Pokud jste již absolvovali několik kurzů masáží, naše nabídka pro rok 2025 vás jistě zaujme. Pracujeme s moderními postupy a materiály, abychom vám nabídli co nejvíce praktických dovedností.

Jednodenní workshopy na masáže

Jedním z největších hitů našich masáží Brno jsou jednodenní workshopy, které se zaměřují na jednotlivé partie těla, jako jsou záda, šíje, nohy nebo ruce. Tyto workshopy jsou ideální pro ty, kteří chtějí rychle získat dovednosti pro konkrétní oblast a chtějí si vyzkoušet masáže bez dlouhodobé časové investice.

Kurz masáže jako dárek

Kurz masáže je skvělým dárkem pro vaše blízké. Pokud hledáte něco jedinečného, co potěší a zároveň přinese praktickou hodnotu, kurz masáže je ideální volbou. Ať už se jedná o začátečníka, nebo někoho, kdo chce své dovednosti v masírování prohloubit, dárek v podobě kurzu masáží přinese zážitek, na který se jen tak nezapomene.

Přihlaste se na naše kurzy masáží v Brně

Přijďte zažít kvalitní vzdělání a zábavu v přátelském prostředí našich kurzů masáží. Naše masáže Brno jsou skvělou cestou k relaxaci, učení se nových dovedností a setkávání se s dalšími nadšenci a profesionály. Nezmeškejte příležitost a přihlaste se na kurz nebo workshop ještě dnes!

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Nejnovější články

A co děláte od r. 2003 vy?

A co děláte od r. 2003 vy?

Vzpomeňte si, co jste dělali v roce 2003. Možná někteří z vás ještě nebyli na světě, ale právě tehdy začal Dominik Volavý, hlavní masér ve společnosti Mráz léčí, svou cestu v oblasti masáží. Od té doby každý den masíruje a pomáhá svým klientům k uvolnění a zlepšení jejich zdraví. Dříve působil p...

Přečíst článek
Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Klient: Petr, věčně mladý plavec, otužilec a dobrodruh Problém:Petr, dobrodruh a zapálený plavec a otužilec, trpěl bolestmi ramen způsobenými přetížením z intenzivního plaveckého tréninku. Vzhledem k jeho náročnému tréninkovému plánu a aktivnímu životnímu stylu bylo nutné zahájit preventivní kro...

Přečíst článek
Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Chcete se naučit, jak ulevit sobě i svým blízkým pomocí efektivní masáže? Přihlaste se na náš jednodenní kurz masáže zad, kde se naučíte praktické techniky, které vám pomohou zvládat každodenní napětí a bolesti zad. Co vás čeká na kurzu: Úvod do anatomie a fyziologie zad (30 minut) Krátké ...

Přečíst článek

Přijďte zkusit, co dokážeme

(a navštívit naši kavárnu)

+420 776 184 034

info@mrazleci.cz

Zoubkova 36, 634 00 Brno

Po - pá: 16:30 - 19:30 h Kryokomora otevřena: PO, ST, PÁ