Zimní plavání – zrušení akce Plavání v Punkvě a první otužilecký závod ve Slavkově

S politováním oznamujeme, že se letos neuskuteční oblíbená otužilecká akce Plavání v Punkvě. Toto tradiční zimní plavání muselo být zrušeno kvůli nepříznivým podmínkám, které způsobily nedávné povodně. Organizátoři se rozhodli tuto událost zrušit kvůli bezpečnosti účastníků a nevhodnému stavu vody.

Co stálo za rozhodnutím zrušit Plavání v Punkvě?

Plavání v Punkvě, které je tradiční součástí sezóny zimního plavání, bylo letos ovlivněno nepříznivými klimatickými podmínkami. Kvůli povodním došlo k narušení kvality vody a bezpečnostního zázemí, což neumožňuje konání akce v plánovaném termínu. Organizátoři se proto rozhodli tuto akci zrušit, přestože byla dlouho očekávanou událostí mezi otužilci a příznivci zimního plavání.

První otužilecká akce v roce 2024 – závod ve Slavkově

Ačkoli se Plavání v Punkvě letos nekoná, otužilci si mohou zapsat do kalendáře jinou významnou událost. První otužileckou akcí této sezóny bude závod zimního plavání ve Slavkově, který se uskuteční 12. října 2024. Tato akce bude skvělou příležitostí pro všechny nadšence zimního plavání, kteří si chtějí užít závodní atmosféru a předvést své otužilecké schopnosti.

Zimní plavání a jeho benefity

Zimní plavání je stále populárnějším sportem, který přináší řadu zdravotních výhod. Otužování těla v chladné vodě zlepšuje imunitní systém, posiluje kardiovaskulární zdraví a podporuje celkovou vitalitu. Navíc je to skvělý způsob, jak posílit psychickou odolnost a překonat vlastní limity. Pokud jste dosud nezkusili zimní plavání, může být závod ve Slavkově ideálním startem do otužilecké sezóny.

Co můžete očekávat od závodu ve Slavkově?

Závod zimního plavání ve Slavkově nabídne nejen možnost soutěžit, ale také se setkat s dalšími nadšenci tohoto sportu. Akce bude otevřená jak pro zkušené plavce, tak pro začátečníky, kteří chtějí zkusit své první zimní ponoření. Pro účastníky bude připraveno zázemí a možnost ohřátí se po závodě.

Přidejte se k zimnímu plavání!

Pokud se chcete zapojit do zimního plavání nebo se stát součástí otužilecké komunity, není lepší příležitost než právě závod ve Slavkově. Přijďte podpořit účastníky, nebo se přihlaste a sami si vyzkoušejte tuto jedinečnou disciplínu.

více na: http://www.zimni-plavani.info

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Nejnovější články

A co děláte od r. 2003 vy?

A co děláte od r. 2003 vy?

Vzpomeňte si, co jste dělali v roce 2003. Možná někteří z vás ještě nebyli na světě, ale právě tehdy začal Dominik Volavý, hlavní masér ve společnosti Mráz léčí, svou cestu v oblasti masáží. Od té doby každý den masíruje a pomáhá svým klientům k uvolnění a zlepšení jejich zdraví. Dříve působil p...

Přečíst článek
Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Klient: Petr, věčně mladý plavec, otužilec a dobrodruh Problém:Petr, dobrodruh a zapálený plavec a otužilec, trpěl bolestmi ramen způsobenými přetížením z intenzivního plaveckého tréninku. Vzhledem k jeho náročnému tréninkovému plánu a aktivnímu životnímu stylu bylo nutné zahájit preventivní kro...

Přečíst článek
Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Chcete se naučit, jak ulevit sobě i svým blízkým pomocí efektivní masáže? Přihlaste se na náš jednodenní kurz masáže zad, kde se naučíte praktické techniky, které vám pomohou zvládat každodenní napětí a bolesti zad. Co vás čeká na kurzu: Úvod do anatomie a fyziologie zad (30 minut) Krátké ...

Přečíst článek

Přijďte zkusit, co dokážeme

(a navštívit naši kavárnu)

+420 776 184 034

info@mrazleci.cz

Zoubkova 36, 634 00 Brno

Po - pá: 16:30 - 19:30 h Kryokomora otevřena: PO, ST, PÁ