TRÁPÍ VÁS ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY?

10 nejčastějších zdravotních problémů, se kterými pomůže kryokomora.
Kryoterapie je moderní a účinný nástroj, který může pomoci při řešení řady zdravotních problémů a přinést úlevu jak fyzicky, tak psychicky.

Chronická bolest

Kryoterapie účinně zmírňuje chronickou bolest, jako je artritida, artróza bolesti svalů a kloubů, bolesti zad, migrény. Chlad snižuje záněty a ulevuje od bolesti.

Zánětlivá onemocnění

Kryoterapie snižuje zánětlivé procesy v těle, což pomáhá u onemocnění jako je revmatoidní artritida, záněty šlach a další autoimunitní choroby.

Sportovní zranění a regenerace

Terapie chladem podporuje regeneraci svalů po fyzické námaze, snižuje otoky a urychluje hojení sportovních zranění.

Kožní problémy

Kryoterapie může pomoci s léčbou různých kožních onemocnění, jako je ekzém, lupénka, akné či dermatitida. Zlepšuje cirkulaci krve a podporuje obnovu pokožky.

Imunitní dysfunkce

Pravidelné návštěvy kryokomory mohou posílit imunitní systém a zlepšit schopnost těla bojovat s infekcemi a nemocemi.

Stres a úzkost

Kryoterapie podporuje uvolňování endorfinů a serotoninů, což snižuje hladinu stresu a úzkosti, zlepšuje náladu a celkovou psychickou pohodu.

Nespavost

Terapie chladem pomáhá zlepšit kvalitu spánku tím, že reguluje hormony a podporuje relaxaci těla i mysli, což může vést k lepšímu odpočinku.

Metabolické poruchy

Kryoterapie může stimulovat metabolismus a pomoci při hubnutí, jelikož tělo během terapie spotřebuje energii na zahřátí, čímž zrychluje spalování kalorií.

Deprese

Uvolňování endorfinů během kryoterapie může pomoci zmírnit symptomy deprese, zlepšit náladu a podpořit celkovou psychickou stabilitu.

Kardiovaskulární zdraví

Kryoterapie podporuje lepší cirkulaci krve, zvyšuje okysličení buněk a zlepšuje funkci krevních cév, což může mít pozitivní dopad na kardiovaskulární systém.

S ČÍM VÁM UMÍME DÍKY KRYOTERAPII POMOCI?

Bolesti kloubů a zad

Působením mrazu dochází k okamžitému potlačení bolesti, při absolvování intenzivnější kúry pocítíte výsledky dlouhodobě.

Chronické záněty

Vyplavení hormonů a protizánětlivých látek pomáhá tělu bojovat s chronickým zánětem. Překrvením se odplaví škodlivý zánět pryč a zvýší se přísun kyslíku a živin do postižených míst.

Autoimunitní nemoci

Suchý mráz pomáhá u autoimunitních onemocnění (Bechtěrevova choroba, revmatoidní artritida, lupénka, roztroušená skleróza).

Psychické problémy

Po kryoterapii se do těla uvolňují endorfiny, serotonin a dopamin (tzv. hormony štěstí), zlepšuje se nálada a celkový psychický stav pacientů.

Kožní problémy

Kryoterapie zvyšuje prokrvení povrchu těla a zlepšuje celkový stav kůže. Úspěšně se používá i u celulitidy, potlačení svědění u lupénky a ekzémů. Pokožka reaguje tvorbou kolagenu a tím je pružnější.

Posílení imunity

Dochází ke zvýšení počtu bílých krvinek (T-lymfocytů), které jsou schopné účinně regulovat imunitní systém, ničí například buňky napadené viry.

Osteoporóza

Zvýšená látková výměna zajistí dokonalejší redistribuci vitamínů a minerálů, což příznivě působí u pacientů trpících osteoporózou.

Pooperační / poúrazové stavy

Účinně snižuje otoky a redukuje jizvy.

Ostatní

Kryokomora má mnoho dalších benefitů i v kombinaci s lokální kryoterapií, rádi vám poradíme individuálně.

VIDEO ZE SLAVNOSTNÍHO OTEVŘENÍ POLÁRIA

Podívejte se na krátké video, kde uvidíte i průběh procedury

Přijďte zkusit, co dokážeme

(a navštívit naši kavárnu)

+420 776 184 034

info@mrazleci.cz

Zoubkova 36, 634 00 Brno

Po - pá: 16:30 - 19:30 h Kryokomora otevřena: PO, ST, PÁ

Nejnovější články

A co děláte od r. 2003 vy?

A co děláte od r. 2003 vy?

Vzpomeňte si, co jste dělali v roce 2003. Možná někteří z vás ještě nebyli na světě, ale právě tehdy začal Dominik Volavý, hlavní masér ve společnosti Mráz léčí, svou cestu v oblasti masáží. Od té doby každý den masíruje a pomáhá svým klientům k uvolnění a zlepšení jejich zdraví. Dříve působil p...

Přečíst článek
Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Klient: Petr, věčně mladý plavec, otužilec a dobrodruh Problém:Petr, dobrodruh a zapálený plavec a otužilec, trpěl bolestmi ramen způsobenými přetížením z intenzivního plaveckého tréninku. Vzhledem k jeho náročnému tréninkovému plánu a aktivnímu životnímu stylu bylo nutné zahájit preventivní kro...

Přečíst článek
Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Chcete se naučit, jak ulevit sobě i svým blízkým pomocí efektivní masáže? Přihlaste se na náš jednodenní kurz masáže zad, kde se naučíte praktické techniky, které vám pomohou zvládat každodenní napětí a bolesti zad. Co vás čeká na kurzu: Úvod do anatomie a fyziologie zad (30 minut) Krátké ...

Přečíst článek