TEPLOTY AŽ -150 °C

Tato moderní léčebná metoda nabízí široké spektrum výhod pro muže i ženy, ať už jde o regeneraci po sportovních aktivitách, podporu imunitního systému, či zlepšení vzhledu pokožky. Kryokomora poskytuje celkový restart organismu, což přispívá ke zdravému a vyváženému životnímu stylu. Pojďme se podívat, proč by měli muži i ženy zvážit pravidelné návštěvy kryokomory.

Kryoterapie nabízí řadu přínosů pro muže i ženy bez ohledu na věk či životní styl. Ať už jde o zlepšení regenerace, podporu zdraví nebo zlepšení vzhledu, pravidelné návštěvy kryokomory mohou být klíčem k lepšímu fyzickému i psychickému zdraví. Pokud hledáte efektivní způsob, jak se cítit lépe, zbavit se stresu a udržet si vitalitu, kryoterapie může být tou správnou volbou.

Vyzkoušejte kryoterapii a objevte, jak tato metoda může pozitivně ovlivnit váš život!

Rychlá regenerace po sportu a fyzické námaze

Pro muže i ženy, kteří se pravidelně věnují sportu nebo fitness, je kryoterapie ideálním způsobem, jak urychlit regeneraci svalů. Chlad zklidňuje zánětlivé procesy, snižuje svalovou únavu a urychluje hojení mikrotraumat ve svalových vláknech. Kryokomora tak umožňuje rychlejší návrat k tréninku bez dlouhodobé bolesti či ztuhlosti.

Posílení imunitního systému

Kryoterapie podporuje obranyschopnost organismu, což je pro muže i ženy velmi důležité, zejména v obdobích zvýšeného stresu nebo rizika infekcí. Terapie chladem stimuluje produkci bílých krvinek, které pomáhají tělu bojovat proti virům a bakteriím, a zlepšuje celkovou odolnost organismu.

Redukce stresu a zlepšení psychické pohody

Muži i ženy čelí v dnešní době vysoké hladině stresu, ať už kvůli pracovnímu nasazení, rodinným povinnostem nebo osobním výzvám. Kryoterapie stimuluje uvolňování endorfinů a serotoninu, což vede k lepší náladě a celkovému pocitu štěstí. Pravidelné návštěvy kryokomory mohou pomoci snížit úzkost, deprese a zlepšit kvalitu spánku.

Zlepšení vzhledu pokožky

Kryoterapie má pozitivní vliv na pokožku u mužů i žen. Chlad zlepšuje krevní oběh, podporuje tvorbu kolagenu a stimuluje regeneraci kožních buněk. To vede k redukci jemných vrásek, zlepšení elasticity pokožky a redukci celulitidy. Kryoterapie také pomáhá při léčbě kožních problémů, jako jsou akné, ekzémy nebo lupénka.

Podpora hubnutí a metabolického zdraví

Pro muže i ženy, kteří chtějí zhubnout nebo zlepšit svůj metabolismus, může být kryoterapie efektivním nástrojem. Terapie chladem urychluje metabolismus a zvyšuje energetický výdej, což může přispět k redukci tělesného tuku. Navíc kryoterapie podporuje správnou funkci hormonálního systému, což je klíčové pro udržení zdravé hmotnosti.

Úleva od chronické bolesti a zánětů

Muži i ženy často trpí chronickou bolestí, ať už v důsledku zranění, artritidy, či jiných zdravotních problémů. Kryoterapie je efektivní metodou pro zmírnění bolesti a zánětů. Chlad působí na nervová zakončení a snižuje citlivost na bolest, což poskytuje rychlou a dlouhodobou úlevu.

Zlepšení fyzické i psychické výkonnosti

Kryoterapie pomáhá zlepšit celkovou fyzickou výkonnost díky zvýšenému prokrvení a okysličení tkání. To má pozitivní dopad jak na sportovní výkony, tak na běžnou každodenní aktivitu. Navíc, lepší psychická pohoda a vyšší hladina energie po kryoterapii mohou pomoci mužům i ženám lépe zvládat každodenní stres a výzvy.

Posiluje imunitu

Posiluje imunitu

Kryoterapie stimuluje tělo ke zvýšení produkce bílých krvinek, které pozitivně regulují imunitní systém.

Obzvláště vhodná je návštěva kryokomory například před chřipkovým obdobím.

Beauty

Pokožka reaguje na extrémně nízké teploty tvorbou kolagenu a tím se stává pružnější.

Zchlazením podkožních tukových buněk dochází k tzv. kryolipolýze, spolu s následným prokrvením a rozprouděním lymfatického systému se úspěšně redukuje celulitida.

Během kryoterapie se zrychlí metabolismus až na několik hodin a dochází k odbourávání podkožního tuku.

Pozitivní vliv na psychiku

Po proceduře dochází k vyplavení endorfinů, dopaminů (tzv. hormonů štěstí) a zároveň se snižuje hladina kortizolu(stresového hormonu).

Po proceduře můžete zažít pocit mimořádné tělesné síly a budete se cítit příjemně.

Nevšední zážitek

Suchý mráz v poláriu je překvapivě příjemný a velmi osvěžující. Naše kryokomora má kapacitu až 4 osoby (2 dospělí+ 2děti), takže můžete nevšední zážitek vyzkoušet zároveň i s partnerem, dětmi nebo přáteli.

Překonejte obavy z tak nízké teploty a můžete se pochlubit, že jste zvládli i -120°C nebo méně 🙂

Přijďte zkusit, co dokážeme

(a navštívit naši kavárnu)

+420 776 184 034

info@mrazleci.cz

Zoubkova 36, 634 00 Brno

Po - pá: 16:30 - 19:30 h Kryokomora otevřena: PO, ST, PÁ

Nejnovější články

A co děláte od r. 2003 vy?

A co děláte od r. 2003 vy?

Vzpomeňte si, co jste dělali v roce 2003. Možná někteří z vás ještě nebyli na světě, ale právě tehdy začal Dominik Volavý, hlavní masér ve společnosti Mráz léčí, svou cestu v oblasti masáží. Od té doby každý den masíruje a pomáhá svým klientům k uvolnění a zlepšení jejich zdraví. Dříve působil p...

Přečíst článek
Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Případová studie: Prevence přetížení ramen u plavce a otužilce pomocí lokální kryoterapie

Klient: Petr, věčně mladý plavec, otužilec a dobrodruh Problém:Petr, dobrodruh a zapálený plavec a otužilec, trpěl bolestmi ramen způsobenými přetížením z intenzivního plaveckého tréninku. Vzhledem k jeho náročnému tréninkovému plánu a aktivnímu životnímu stylu bylo nutné zahájit preventivní kro...

Přečíst článek
Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Jednodenní kurz masáže zad – naučte se mírnit napětí a bolest

Chcete se naučit, jak ulevit sobě i svým blízkým pomocí efektivní masáže? Přihlaste se na náš jednodenní kurz masáže zad, kde se naučíte praktické techniky, které vám pomohou zvládat každodenní napětí a bolesti zad. Co vás čeká na kurzu: Úvod do anatomie a fyziologie zad (30 minut) Krátké ...

Přečíst článek