Rubriky
Masáže

A co děláte od r. 2003 vy?

Vzpomeňte si, co jste dělali v roce 2003. Možná někteří z vás ještě nebyli na světě, ale právě tehdy začal Dominik Volavý, hlavní masér ve společnosti Mráz léčí, svou cestu v oblasti masáží. Od té doby každý den masíruje a pomáhá svým klientům k uvolnění a zlepšení jejich zdraví.

Dříve působil pod názvem Masáže Domino, kde se stal legendou. Jeho dovednosti a odhodlání přinesly několik ocenění, včetně vítězství v anketě o nejlepší masáže v Brně. Jeho pověst a profesionalita ho dovedly na vrchol mezi brněnskými maséry, a díky tomu si získal důvěru tisíců spokojených klientů.

Nyní, pod značkou Mráz léčí, Dominik pokračuje ve své práci s ještě větší energií. Kombinace jeho zkušeností v masážích s inovativními přístupy, jako je kryoterapie, přináší klientům dokonalou péči. Pokud hledáte odborné masáže v Brně, Dominik Volavý a Mráz léčí jsou tím pravým místem, kde si můžete dopřát dokonalou regeneraci těla i mysli.

Navštivte nás a nechte se hýčkat rukama maséra, který své umění zdokonaluje již více než 20 let. Masáže Brno – u nás najdete úlevu, kterou hledáte.