Rubriky
Masáže Mrazovinky

Staň se mistrem masáží: Nauč se umění doteku na našem podrobném kurzu

Chceš se stát masérem a pomáhat druhým k lepšímu zdraví a pohodě? Hledáš způsob, jak získat dovednosti, které ti otevřou dveře k nové kariéře nebo ti umožní pečovat o své blízké? Náš kurz masáží je přesně to, co potřebuješ!

Masáže nejsou jen o uvolnění svalů – jsou to hluboce léčivé terapie, které mají schopnost zmírnit stres, bolesti a napětí, a dokonce podpořit celkové zdraví těla i duše. V našem kurzu se naučíš nejen základní techniky, ale i pokročilé metody, které ti umožní stát se sebevědomým masérem, ať už chceš své dovednosti využít v rodinném kruhu nebo na profesionální úrovni.

Co tě v kurzu čeká?

  • Základy masáže: Naučíš se, jak správně pracovat s tělem, aby byla masáž efektivní a příjemná.
  • Pokročilé techniky: Postupně se dostaneme k náročnějším metodám, které ti umožní hlouběji proniknout do světa masáží.
  • Anatomie a fyziologie: Pochopíš, jak tělo funguje, abys mohl masírovat s maximální účinností a bezpečností.
  • Praxe a individuální přístup: Každý účastník si během kurzu vyzkouší masírování pod dohledem zkušených lektorů, kteří se ti budou věnovat osobně.

Pro koho je kurz určen?

Náš kurz je vhodný pro všechny – ať už jsi úplný začátečník, který nikdy masáž nedělal, nebo už máš zkušenosti a chceš své znalosti prohloubit. Je ideální pro ty, kteří chtějí masírovat své přátele a rodinu, ale i pro zájemce o profesionální kariéru v oblasti wellness a zdraví.

Kdy a kde kurz probíhá?

Kurz masáží se koná každou středu od 19:00 v příjemném a moderním prostředí na adrese Zoubkova 36. Během lekcí tě provedeme od základů až po detaily, na kterých závisí profesionální kvalita masáží. Důraz klademe na praxi, a proto se připrav na intenzivní a praktické lekce, které tě připraví na různé typy masáží a jejich aplikaci.

Proč si vybrat právě náš kurz?

  • Odborné vedení: Kurz vedou zkušení maséři a terapeuti – hlavně Dominik Volavý, kteří ti předají své cenné zkušenosti a praktické tipy.
  • Komplexní vzdělání: Naučíš se nejen techniky masáže, ale i teoretické základy, abys pochopil, jak můžeš pomoci svým klientům na nejvyšší úrovni.
  • Přátelská atmosféra: Zakládáme si na osobním přístupu a přátelském prostředí, ve kterém se budeš cítit pohodlně.

Nečekej a přidej se k nám ještě dnes! Staň se odborníkem v oblasti masáží a otevři si cestu k nové a obohacující kariéře, nebo jednoduše nauč, jak pečovat o své blízké tím nejlepším možným způsobem. Přihlášky jsou otevřené, rezervuj si své místo ještě dnes – na info@mrazleci.cz

Cena: 10.000 Kč

Zahájení 23.10.

Závěrečné zkoušky: únor 2025